BrainSchool Dezvoltă-ți competențele care fac diferența în recrutarea IT

BrainSchool este un program de training specializat prin care împărtășim, din peste 15 ani de experiența în domeniu, tehnicile cele mai eficiente pentru a deveni un recruiter IT de succes.

Alege modulul potrivit

Entry level IT Recruiting Consultant

300

Dacă ești un recruiter IT la început de drum, ți-am pregătit un curs care îmbină teoria și practica. Orele teoretice te vor învăța tehnici de sourcing, screening, selecție și intervievare, iar cele practice te vor ajuta să aplici aceste tehnici prin diverse exerciții și implicare directă în proiectele reale de recrutare ale Brainspotting.

Teorie 40 h

Homework 30 h

Practică 35 h

Sesiuni speciale 3 h

Primul modul BrainSchool: Entry Level IT Recruiting s-a incheiat cu succes pe 16 Aprilie 2016. Asteptam inscrierile voastre pentru urmatoarea editie de Entry Level, programata in Iulie 2016.

Aplică la Entry Level

Vezi mai multe detalii

Master Class for IT Recruitment Professionals

950

Dacă ești un recruiter IT cu experiență, dar îți dorești să aprofundezi cele mai eficiente tehnici și să îți rafinezi competențele deja dobândite, vei avea șansa să descoperi o nouă perspectivă a recrutării IT și consultanței în recrutare.

Teorie 5 h

Homework 6 h

Practică 15 h

Sesiuni speciale 10 h

Cursul începe pe 13 Mai 2016 şi durează 4 zile. Cursurile se vor desfășura în zilele de vineri și sâmbată(13-14, 20-21 Mai).

Aplică la Master Class

Vezi mai multe detalii

Cât? Cum? Unde?

Cursurile au loc la sediul Brainspotting, din zona Universitate, str. Maria Rosetti nr. 8A.

Noi îți punem la dispoziție un recruiter’s survival toolkit astfel încât să poți învăța tot ce ai nevoie pentru a reuși ca și Consultant Recrutare IT în cel mai scurt timp.

La final vei primi diploma de Brainspotting Certified Recruiting Professional cu care te poți mândri oriunde vrei tu.

maria.hostiuc@brainspotting.ro

+4.031.425.91.95

De ce BrainSchool?

Ne-am folosit de întreaga noastră expertiză pentru a dezvolta un program de formare prin care să îți transferăm cele mai eficiente tehnici și secrete pentru a fi un recruiter IT de succes.

Ca Brainspotting Certified Recruiting Professional, vei putea aborda recrutarea prin diverse tehnici out of the box, maximizându-ți șansele de a închide cu succes orice proiect de recrutare in IT.

Iar pentru programul Entry Level, te putem ajuta să îți începi cariera în industrie, fie în cadrul Brainspotting, fie la una dintre companiile partenere.

Aplică la Entry Level Aplică la Master Class

Salut! Noi suntem trainerii

Maria Hostiuc

Laura Filimon

Roxana Barbu

Georgiana Paise

De ce Brainspotting?

15 ani de experiență
în recrutarea IT

conexiuni profesionale dezvoltate cu
peste 400 de companii client
locale și internaționale

o rețea de peste
50.000 de profesioniști IT, ,
cu care comunicăm constant

Ce spun partenerii despre noi?

  • Laura Marton HR Specialist
    @Ullink
  • Silvia Mogos Technical Recruitment Specialist
    @Orange Group
  • Nynke Doorenbos Global Director HR, Legal and Operations
    @Sustainalytics

Am fost plăcut impresionată de profesionalismul de care au dat dovada partenerii noștri de la Brainspotting pe parcursul colaborării. Acest lucru s-a reflectat atât prin rezultate concrete (închiderea pozițiilor), cât și prin feed-back-ul pozitiv pe care l-am primit de la candidații propuși cu privire la modul în care au fost abordați la un prim contact, dovadă a unei prezentări eficiente a companiei Ullink și a oportunităților interne.